Wat vinden mijn klanten?

Reviews

Tevreden klanten. Daar ga ik voor. Elke dag opnieuw.

Een geweldige ervaring om met hulp van Resi ons appartement in te richten. Het is een droomplek geworden. Het meest waardevolle vonden we de ideeën die Resi aandroeg en niet te vergeten ook de verrassende behangstaaltjes die ze ons liet zien. Prachtig en heel apart. Dat zouden we zelf nooit aangedurfd hebben. Natuurlijk genoot ik als vrouw ook van de gezellige gezamenlijke shopmomenten met Resi. Het is zo fijn als je bij een aankoop twijfelt of iets daadwerkelijk in het interieur of de ruimte past, dat de professionele ervaring van Resi dan de doorslag kan geven en je dan ook verzekerd bent dat het goed is. Resi, blijf gewoon jezelf en ga door hoe je het nu doet. Je doet het gewoonweg fantastisch.
Ankie en Math Vrolings
Een nieuw pand, een nieuw begin….. En waar begin je dan? We zijn gaan zoeken naar een interieurontwerper in de buurt. De stijl van veel ontwerpers sprak ons niet aan, omdat we geen standaard gezondheidscentrum of kantoorpand look zochten. We wilden een uitnodigende, frisse omgeving, waarin de patiënt op zijn gemak zou zijn. We kwamen bij Residans uit en er was direct een klik. Resi is een open, enthousiast en spontaan persoon en ze wist vrij snel onze wensen te vertalen naar een concreet interieur. Tijdens het hele traject, waar een grote tijdsdruk op stond, is ze voor ons een vast aanspreekpunt geweest. Meedenken, ter plaatse op de bouw zijn, contact met leveranciers, alles was mogelijk. Resi is meer dan een plan, door haar betrokkenheid volgt ze alle stappen op de voet en geeft ze op tijd aan wat geregeld moet worden. Voor zo’n groot project was dat ontzettend fijn, zo hielden we overzicht! Ze heeft uiteindelijk een mooi gezondheidscentrum ingericht met mooie materialen, een unieke uitstraling en een aangename werkplek voor onze medewerkers. Wij zijn er blij mee!
Team Gezondheidscentrum Wijngracht
Vanaf de 1e ontmoeting straalde Resi professionaliteit en vertrouwen uit. Er was een duidelijke klik, wat ook bleek in het verdere verloop van het traject. Ze inventariseerde onze wensen en vertaalde dit naar mogelijke opties waaruit wij konden kiezen. Resi is duidelijk klantgericht waarbij ze rekening houdt met de wensen van ons beide. Met voorbeelden laat ze diverse mogelijkheden zien, maar heeft respect voor de keuze die wij maken en gaat daar zeer goed in mee. Resi houdt zich aan de afspraken. De termijnen die ze aangaf wanneer we weer iets van haar mochten ontvangen, kwam ze ruimschoots na. Daarnaast ging alles op een leuke, spontane, humoristische, ongedwongen manier. Er was een zeer goede communicatie en dit sprak ons enorm aan. Zelfs na afronding van het traject en de inrichting mogen we haar nog consulteren wat betreft mogelijke aanvullingen. Beter konden wij niet wensen, dus voor ons een 10 voor Resi van Residans!
Wilma Wobben en Jos van den Heuvel
Resi heeft ons super geholpen om van onze verbouwde woning een mooi thuis te maken. Resi luistert goed en komt dan met verfrissende ideeën over inrichting, kleur en accessoires. Onze woning is echt top geworden door het werk van Resi.
Paulien Linssen
Als je het even niet meer weet om je huis wat sfeervoller te maken, kunnen wij Resi van harte aanbevelen. Ze heeft de tijd voor ons genomen en is ook nog een dag mee gegaan om te kijken of de kleur van de nieuwe meubels ook echt een match waren met de verf. Persoonlijke aandacht, creatief en durf, voor een zeer goede prijs!
Remco Streunding
Resi is zeer goed in staat zich in te leven in de wensen van jou als klant. Stapje voor stapje wordt het beoogde resultaat gevisualiseerd en de gewenste sfeer gevangen in een aantal alternatieven. Ideeën van Resi als ook van onszelf werden gemixt tot een voor ons perfect resultaat. Resi is creatief, eerlijk en geduldig. Samen werken met haar als interieurvormgever voelt extra prettig, omdat ze haar mening over onze eigen suggesties eerlijk geeft, maar daarbij haar ego of eigen goede ideeën niet naar voren pusht. Ze gaat overduidelijk het creatieve proces samen met de klant in, waardoor het resultaat meer van jezelf kan voelen, dan met vele andere interieurvormgevers. Dat is onze stellige overtuiging en ervaring.
Inge Knijnenburg
Wat zijn wij blij met het werk van Resi. Op de eerste plaats is zij gewoon een heel fijn en leuk mens. Ze nam alle tijd en combineerde onze ideeën met haar eigen creativiteit en inzichten. Ze heeft de benedenverdieping opnieuw ingedeeld, ingericht en helemaal gestyled. Hier kwam op alle vlakken een prachtig resultaat uit. De indeling, de inrichting en de styling; allemaal even mooi en helemaal naar onze smaak. Wij zijn blij met ons , voor ons gevoel, compleet nieuwe huis.
Dankjewel Resi!
Joyce en Gyon IJpelaar
Enkele steekwoorden die het ontwerptraject samen met Resi kenmerken: prima service, leuk contact, echt meedenken en verrassende mogelijkheden. Als meest waardevol hebben wij ervaren haar creativiteit en het meenemen van ons als klant in het gehele proces.
Marie-Celine en Max Ruiters
Dit is de 2e keer dat ik Resi heb gevraagd om me te helpen met kleuradvies. Een paar jaar geleden hebben we een nieuwe keuken gekregen en de woonkamer opgeknapt. Dit is zo goed bevallen dat ik deze keer weer meteen aan Resi dacht om advies in te winnen. Resi is heerlijk rustig en luistert goed naar onze wensen zonder haar eigen mening op te dringen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Mijn pianokamer straalt enorm veel warmte en geborgenheid uit. Het omarmt je als je binnen komt. Er hangt een heerlijk romantisch sfeertje in deze ruimte. Als ik een paar uur van huis ben, verlang ik ernaar om weer in mijn werkkamer te komen die voelt als een gezellige woonkamer. Mijn pianoleerlingen waren allemaal vol lof toen ze de eerste keer weer binnen kwamen na de make-over. Het behang is een echte eyecatcher, maar door de bijpassende kleuren op de muren en de nieuwe vloer is het toch een rustig geheel. Beter had ik me niet kunnen wensen!
Peggy Smeets
Ik heb Resi van Geel van Residans ingeschakeld voor de vormgeving van mijn nieuwe kantoor. Resi is enorm betrokken en heel sterk in verwachtingsmanagement. Ze doet wat ze zegt en komt afspraken na. Eigenschappen die ik als advocaat/scheidingsmediator erg kan waarderen. Het gehele ontwerptraject was bijzonder waardevol. Uit de vele mogelijkheden werd op de juiste manier gefilterd en gekomen tot een concreet plan. Het plan wordt vervolgens volledig uitgevoerd, waarbij ik als opdrachtgever op de hoogte wordt gehouden. Ik kan Resi van harte aanbevelen.
Lis Ketelings
Wij zijn van plan om onze woonkamer aan te passen en hebben Resi van Geel van “Residans” gevraagd om ons te helpen met wat ideeën. Na twee inventariserende gesprekken is Resi aan de slag gegaan. 7 Verschillende inspirerende tekeningen zijn het resultaat. Super ! Volgende stap is een keuze maken uit de vele ideeën en vervolgens aan de slag met de invulling van de kleuren. Ook dan zullen wij Resi vragen om ons hierin te adviseren. Resi bedankt !
Frank Reijans
Ik heb zelf een nogal uitgesproken smaak en Resi haakte daar moeiteloos op in. Met als gevolg dat ik voor de muren van keuken en woonkamer een kleur koos die ik zelf nooit gekozen had! En het is super mooi geworden. Kenmerkend aan Resi is dat ze alle tijd neemt, haar afspraken nakomt en haar geweldige enthousiasme! Toen we beneden klaar waren, zocht ik een oplossing voor een achterwand voor ons bed. En ja hoor, na mijn vraag aan Resi kwam er direct opnieuw een idee waar ik zelf niet aan gedacht had, met daarbij een digitale tekening op maat. En dat is uniek, het gaf zoveel helderheid. Daarnaast is Resi een ontzettend prettig en open-minded persoon om mee te werken, met misschien wel als beste eigenschap, ze luistert!
Jeanette Teunisse
Alweer bijna 3 jaar geleden heeft Resi onze showroom Condor Wonen nieuw leven in geblazen! Met haar toewijding en ondersteuning heeft ze middels een interieurontwerp, gebaseerd op ons verhaal, de basis gelegd en ervoor gezorgd dat onze winkel modern, overzichtelijk en toegankelijk werd. Onze werkplek is een plek waar dagelijks veel uren doorgebracht worden. En het is belangrijk dat daar een interieur bij gecreëerd wordt waar onze medewerkers en ook onze klanten zich in een juiste sfeer begeven. Iedere dag ben ik nog steeds blij met het resultaat.
Angelique Hilhorst